Smerit de Tito Moure, primer en finalitzar “La Llarga” de la Palmavela

Segon a la general del Grup A2 (0-3) va invertir més de 30 hores de navegació en completar les quasi 180 milles del recorregut. Tot convertint-se en el iot més ràpid en temps real.

El Korrigan de Joan Balaguer, que també va completar la prova, finalitza en 5è lloc.

RCNP, 26-30 d’abril de 2024.- Passades les 18.00 hores d'aquest passat diumenge, el Swan 45 del Club Vela Blanes, el “Smerit”, que competia en la categoria A2 0-3, va estar el primer a finalitzar les 177 milles del recorregut després de més de 30 hores de navegació. 30 hores, 5 minuts i 32 segons és el temps que va trigar el iot del nostre regatista Tito Moure (A2 0-3) a completar les milles del recorregut de La Llarga, la prova d'altura més important del Real Club Nàutic de Palma (RCNP) i que inaugura la 20a edició de la PalmaVela.

En la mateixa categoria l’altre regatista del nostre club, Joan Balaguer, patró del Korrigan 4, que arribava dues hores i mitja després que el seu amic Tito, aconseguia la 5ª plaça d’una regata que enguany s’ha caracteritzat per unes condicions de temps molt variades i un recorregut força interessant en el que la majoria d’embarcacions han estat molt properes, unes d’altres, durant tot el recorregut.