El QUIFEEL de Roger Ferrer segon absolut a la XXXIV Regata Dragonera-Balsamar

El iot de Roger Ferrer torna a competir al circuit completant les 56 milles del recorregut com a segon en temps real i a la classe A-2

Club Nautic el Balís, 5 de maig de 2024.- Una nova edició de la Regata Dragonera-Balsamar va tenir lloc aquest passat dissabte a les costes del Maresme. La 34a edició d’aquesta regata puntuable pel Campionat de Cataluña d’Altura va aplegar sis iots a la classe A2 de quatre clubs diferents als que es va sumar quatre embarcacions més a la classe solitaris i quatre de la classe altura.

El QUIFEEL del nostre soci Roger Ferrer, que torna a reenganxar-se al circuit de la costa catalana, torna a ensenyar les dents. El DIVA 38 d’en Roger, va completar les 56 milles del recorregut (sortida CNEB, boia del Besos, pujada fins boia ODAS de Blanes i tornada A Balís) en poc més de dotze hores, després de prendre la sortida a les onze del matí. Abans de mitjanit  i una mica menys de dues hores després de fer-ho el X-35, Cometa de Lluís Blanchar, el nostre regatista creuava la línia d’arribada convertint-se en el segon classificat en temps real, absolut i a dos.